Singles Day bij MediaMarkt

Singles Day bij MediaMarkt

11 november is het weer zo ver: Singles Day. Dit fenomeen uit China wordt ook in Nederland steeds populairder, wat geen verrassing is: wanneer er met zulke grote kortingen wordt gestrooid, vieren wij graag mee met het feest. En wat voor feest, de kortingen liggen soms tussen de 50 en 70 procent op verscheidene producten. Inmiddels zien vele webshops de potentie van deze dag, waaronder MediaMarkt. Op 11 november liggen de prijzen van een groot deel uit hun assortiment lager dan ooit, je zult versteld staan van de exorbitante kortingen die deze consumentenelektronicawinkel uitdeelt. Een perfecte dag om de aankopen te doen die al langere tijd op je verlanglijstje staan!

Het assortiment van MediaMarkt

Zowel in de filialen als bij de webshop van MediaMarkt kun je vele producten vinden. MediaMarkt is gespecialiseerd in consumentenelektronica, hierbij moet je denken aan artikelen zoals bijvoorbeeld witgoed, computers, laptops, telefoons, televisies, games, consoles, camera’s en ga zo maar door. Het is bijna te veel om op te noemen. Je kunt je dus wel voorstellen dat op een dag als Singles Day er vele mooie aanbiedingen te vinden zullen zijn voor een groot deel van het assortiment.

 

Waarom zou ik meedoen aan Singles Day?

Misschien vraag je jezelf af waarom je mee zou doen aan Singles Day. Is het alleen voor vrijgezellen? Nee hoor, iedereen kan genieten van de vele kortingen die webshops zoals MediaMarkt uitdelen. Daarnaast valt Singles Day op 11 november, precies in de periode voor 5 december en de kerstdagen. Dat is een periode waarin überhaupt veel aankopen gedaan moeten worden. Waarom zou je wachten met het maken van deze aankopen wanneer je op Singles Day diverse artikelen met veel korting kan aanschaffen? Kortom, genoeg redenen om gebruik te maken van de vele kortingen die MediaMarkt aanbiedt tijdens Singles Day.