Falkann Trendy Blue Light Leesbril - Computer Bril - Blauw licht filter - zwart - sterkte +3.00

15,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Falkann Trendy Blue Light Leesbril - Computer Bril - Blauw licht filter - zwart - sterkte +3.00

Trendy Blue Light Leesbril - Computer Bril - Blauw licht filter - zwart - sterkte +2.00
Je kunt bijna niet meer zonder mobiele apparaten. De technologische ontwikkeling gaat snel en de wereld wordt steeds meer digitaal. Je tablet, smartphone of computer zijn zo onderhand onmisbaar geworden. Een vervelende bijkomstigheid is echter het felle blauwe licht dat van deze apparaten afkomstig is en de straling die op je ogen inwerkt. Gelukkig is daar nu aan veilige oplossing voor gevonden. Met deze bril ben je beschermt tijdens het gebruik van al je digitale apparaten.

Veilige bescherming tegen blauw licht en straling
Hoe vaak waarschuw je de kinderen niet dat al die apparaten heel schadelijk voor je ogen kunnen zijn. Dat wordt dan weggewuifd onder het mom dat het wel meevalt. Kinderen vergeten dan dat dit heel schadelijk kan zijn voor de ogen. Tijdens het gamen lopen de kinderen dan onnodige risico’s. Met deze bril tegen blauw licht en straling bied je de kinderen een stoere gamebril. Ze zullen merken dat dit rustiger aan de ogen voelt. Het is natuurlijk geen garantie dat ze dat ook toe zullen geven.

Fraaie en flexibele bril
Deze bril is fraai vorm gegeven en wordt geleverd in de kleur bruin / goud . Het unisex model is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De bril is super flexibel en zeer prettig in gebruik. Zo kom je er goed mee voor de dag en bent tegelijkertijd optimaal beschermt. De bril houdt het blauwe beeldschermlicht en de straling tegen. Als je de bril draagt dan merk je dat je met minder inspanning naar het beeldscherm zit te kijken. De ogen krijgen meer rust en je merkt dat je daardoor prettiger zit te kijken. Dat geeft een prettig ontspannen en veilig gevoel in het gebruik.
Eigenschappen:
•Materiaal frame: Kunstof
•Zeer flexibel en nagenoeg onbreekbaar
•Unisex model
•Sterkte +3.00
•Kleur: zwart

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: