Witte Gusta® Multi Burgermaker Set 3dlg

13,27 12,41
2 Prijzen, De beste prijs bij Massamarkt.nl


Over Witte Gusta® Multi Burgermaker Set 3dlg

BIG BURGER
De big burger; een heerlijk dikke burger voor de stevige trek. Leg het vlees in de burger mal en pak de stuffed burger press erbij. Zorg dat de uitneembare onderplaat in de mal ligt met de ribbels naar boven. Neem de stuffed burger press met de kant waar BIG/STUFFED 2 op staat naar beneden. Druk de burger goed aan. Duw de uitneembare onderplaat er vanaf de onderkant uit. Haal de burger van de onderplaat af en bak in de pan of oven; een heerlijke big burger!

SKINNY BURGER
De skinny burger; voor de perfecte dunne hamburgers. Leg het vlees in de burger mal en pak de donut en skinny burger press erbij. Zorg dat de uitneembare onderplaat in de mal ligt met de ribbels naar boven. Neem de burger press met de kant waar SKINNY op staat naar beneden. Druk de burger goed aan. Duw de uitneembare onderplaat er vanaf de onderkant uit. Haal de burger van de onderplaat af en bak in de pan of oven; de perfecte skinny burger!

STUFFED BURGER
De stuffed burger; voor de ultieme smaaksensatie. Leg de helft van het vlees in de burger mal en pak de stuffed burger press erbij. Zorg dat de uitneembare onderplaat in de mal ligt met de ribbels naar boven. Neem de burger press met de kant waar STUFFED 1 op staat naar beneden. Druk de burger goed aan. Er ontstaat een mooie ronde ruimte in het midden van de burger. Vul de ruimte met jouw favoriete vulling als kaas, groenten of aardappelpuree. Leg de tweede helft van het vlees er boven op. Duw dit stevig aan met de andere kant van de press (BIG/STUFFED 2). Duw de uitneembare onderplaat er vanaf de onderkant uit. Haal de burger van de onderplaat af en bak in de pan of oven; de ultieme stuffed burger!

DONUT BURGER
De donut burger; meer dan alleen een lust voor het oog! Leg het vlees in de burger mal en pak de donut en skinny burger press erbij. Zorg dat de uitneembare onderplaat in de mal ligt met de ribbels naar boven. Neem de burger press met de kant waar DONUT op staat naar beneden. Druk de burger goed aan. Er ontstaat een gat in het middel van de burger. Duw de uitneembare onderplaat er vanaf de onderkant uit. Haal de burger van de onderplaat af en klaar. Vul het gat in de burger naar keuze en bak het heerlijk gaar in de pan of over. Een burger om van te genieten!

Specificaties

Productspecificaties
Kleur : zwart | wit
Vorm : Rond
Materiaal : Kunststof

Geschikt voor
Vaatwasserbestendig : Ja

Afmetingen en gewicht
Product breedte : 16 cm
Product hoogte : 6 cm
Product lengte : 6 cm

Productinformatie
EAN : 8712628058357