Aramat Jewels Halve hoepeloorbellen strepen - 925 zilver-geoxideerd- 8x2mm

21,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Aramat Jewels Halve hoepeloorbellen strepen - 925 zilver-geoxideerd- 8x2mm

Halve hoepeloorbellen strepen - 925 zilver-geoxideerd- 8x2mm

Een paar kleine echt zilveren oorstekers met bewerkte halve hoepel. De oorbellen zijn halfrond en geoxideerd en bewerkt met strepen en zijn 8 bij 2mm.
De kinderoorbellen zilver en damesoorbellen zilver hebben een zilveren achterkantje en worden in een cadeaudoosje geleverd, zodat je je kleine diva, een ander of jezelf gelijk kan verrassen met een paar mooie oorsieraden.De geoxideerde oorbellen hebben een e-coat laagje wat zorgt dat de oorbellen mooi blijven.

Materiaal : 925 sterling zilver, geoxideerd
Afwerking : E-coat (versterking van het zilver)
Zilver gewicht : 0.50 g
Grootte HxB: 8 mm x 2 mm
Kleur : zilver
Steen : geen
AFMETING VAN DE SIERADEN:
Bij alle zilveren kinderoorbellen en zilveren oorbellen staat een afmeting in millimeters en soms in cm. Het is het makkelijkst om het plaatje met de liniaal erbij te pakken of pak een centimeter of liniaal. Zodat je een goed beeld krijgt van het formaat van oorbellen zilver. Dit om te voorkomen dat een sieraad in werkelijkheid tegenvalt omdat het groter of kleiner is dan je dacht. Foto`s zijn uitvergroot om een goed beeld van het sieraad te krijgen.
Vanwege Hygiënische redenen mogen oorbellen en piercings niet retour worden gestuurd als de verzegeling is verbroken,zo kan ik garanderen dat al onze zilveren sieraden nieuw en ongebruikt zijn.

Materiaal:
Zilver
Voorraad: